Måste ha ett par..

Jag måste ha ett par nya Converse för mina vita har blivit för små. Funderar på ett par svara helt vanliga.
 Vad tycker ni?


Godis

Det här är min favorit godis. Vad har ni för favvo godis?



Så sjukt god!

Me like!

Vill ha en sån här namnring dom är så sjukt snygga! Men vill nog ha en i silver.



Hiss eller Diss?

Hårinpackning

Har precis gjort en hårinpackning och den kommer från hpc. Den luktar riktigt gott och funkar jätte bra. Så tips testa den! (Har lovat mig själv att göra en hårinpackning minst en gång i veckan, får se hur det går.)


Naglar!

Målade mina naglar igår blåa, för er som inte vet det så är det mina riktiga naglar.



Alla tror att det är lösnaglar  Vad tycker ni är dom fina?


Qendrim

Sitter och myser med min älskling! ♥




Visste ni att?


Min mamma har en personlig tränare, och han tränar även Paow och Katrin zytomierska.




Igår kväll

Igår kväll hade vi det jätte mysigt, vi spelade Wii och åt massa godis. Idag ska jag kolla på när min baby spelar fotboll! ♥



Långt hår!

Mitt hår vill ju inte växa, det har typ sätt likadant ut i flera år. Jag klipper mig inte så ofta bara när det behövs. Önskar verkligen att det börjar växa jätte mycket. Äter ju sånna Silica tabletter vaje dag men märker inte någon skillnad. Har du nått tips?


Långt hår ♥

Fotboll

Idag ska jag kolla när syrran har match. Efter det senare mot kvällen ska jag träffa min älskling. Vad ska ni göra idag?. Tycker att ni kommenterar lite dåligt, tyck till om saker. Om ni undrar över nått är det bara fråga så ska jag försöka svara på det. Nej nu ska jag fortsätta dunka musik och fixa mig pussen!


Pussis

Hej sötnosar, orkar faktiskt inte blogga så mycket idag. Ska faktiskt lägga mig efter det här inlägget. Är riktigt trött, vill bara säga att jag har världens bästa pojkvän och att jag älskar han. Nej men sov så gott allihopa. Pöss!

Haha så skön!


Sovmorgon!

Hej sötnosar, idag har jag sovmorgon men är endå uppe med tuppen. Tänkte faktiskt vara lite snäll och sova  blogga innan jag går till skolan. Jo jag fick en kommentar igår som frågade vilken linje jag går på nu. Jag går Barn och fritiid på Tessin. Tycker att min klass är helt okej. Nej nog om det ni ska få maaassa bilder på moi bra va?!









Ha en bra fredag mina fina bloggläsare! ♥

Sot sminkning


Vaniljparfym

För er som letar efter en god Vaniljparfym så borde ni satsa på Body shops. Den luktar mycket godare än Alyssa ashley. Den är inte dyr heller så den vill jag rekomendera.




Älskling! <3

Förlåt för allt dumt jag har gjort jag älskar dig!<3


Du är bäst älskling!

Du och jag så är det bara <3

Make up


Mamma!

Idag har mamma vart hos frisören och fixat håret, sen när hon kom hem frågade hon om jag kunde fixa henne. Så jag fixade i håret och sminket. Visst blev hon fin?


Dolce & Gabbanas makeup!

Hittade just Dolce & Gabbanas makeup till hösten tycker att sminket såg jätte fint ut. Skit snygga färger!
















Visst skulle man inte tacka nej till dom här sakerna?

Vill ha!

 

Tröja!

Köpte en ny tröja igår, den ser jätte lång ut på bilden men den är inte så lång i verkligheten.

Från: Gina tricot
199:-

Asså fan!

Just nu sitter jag hemma, var ju i min skola för första gången igår. Både mamma och jag tyckte att dom verkade lite oseriösa där. Dom hade inte planerat ett skit innan, klasserna var inte ens gjorda?. Sånt gör mig arg och osäker. Så mamma ska nog försöka fixa så jag kommer in på tessin barn och friitid. Skriv gärna till mig om du går där! Nej men funderar på det jätte mycket vill ha en seriös skola.

Medina

Hejsan allihopa! har inte bloggat så mycket men har inte haft någon lust. Igår var jag på typ en festival och kollade på Medina. Dom var jätte bra. Fyfan nu börjar jag bli lite nervös imorgon är det ju skolaaaan :O. Nu ska ni få lite bilder från igår, tänkte hoppa in i duschen nu. Puss!


Min älskling och Medina!


En glad Scherin!



(tog bilderna från Bemir)


Charlie

Min hund vart inte så glad att jag tog kort på han när han låg och sov...


Smink!

Sminkade min syster Julia igår. Förlåt för lite dåligt ljus!


Bilden blev för ljus, men jag gjorde en brun/vit sminkning.




Gillar faktiskt den här sminkningen tycker att den passar jätte bra till vardags. Och till fest är det bara göra den lite mörkare.

Sitter hemma hos pappi

Sitter hemma hos pappa Qendrim var nyss här. Det var mysigt, idag har jag bara sovit det är därför jag inte har bloggat. Hoppas ni mår bra för det gör jag. Snart börjar skolan vad tycker ni om det då?





Mongo inlägg i know, men jag känner mig lite så just nu!

Make up


Nu har jag precis målat mina tå naglar svarta, hade inget att göra så jag passade på. Visst är det snyggt med svarta tånaglar?


Haha söta fötter jag har :P


Shoppingen

Ja som sakt i inlägget innan så köpte jag och Julia en varsin ny skolväska. Såhär ser dom ut!


Julias väska
Från: Accent
349:-

Min väska
Från: Accent
399:-

Hemma!

Hej nu är vi hemma igen! Vi var ju i Stockholm och letade skolväska både jag och Julia hittade oss en varsin. Sen gick vi och åt på resturang. (Måste bara säga att vi såg Kenza) hehe.


Julia och mamma! ♥

Cola i love it!

Jag.

Maten, kykling och pommes.

Stockholm



Jag och syrran drar till Stockholm ha det bäst så länge! Love

Give it to me

 

             




Haha va sött!

Sitter här med min ansiktsmask som jag köpte igår. Gud vad gott den luktar men man ser ju lite roligt ut med den. Hehe här bjuder man på sig själv!

Gulligt vaa?

Haha!


spa-dag

Imorgon ska jag nog ha en spa-dag. Ska fixa hårimpackning göra ansiktsmask och fotbad. Sen på kvällen kommer min älskling och vi ska bara mysa! <3

 


Cirkel linser

Jag har köpt ett par bruna cirkel linser för ett tag sen. Undra när jag får dom, det ska bli super kul att få testa dom. Har ni sånna?


Små shopping

Hittade lite små saker på stan idag.


ansiktsmask choklad
Från: H&M
19.50:-

Lösögonfransar
Från: H&M
39:-

Tabletter för hår, hud och naglar.
Från: Ica
47:-


Så sööt! ♥


The night at the roxbury

Har ni sätt the night at the roxbury, jag bara älskar den filmen. Såg den när jag var ganska liten men jag älskar den lika mycket nu. Sen är det så mycket sköna gammla låtar i den me like!








Make up


Sitter och väntar på älsklingen!

Hej på er sweetisar! Pratade med Qendrim igår kväll och det hade inte hänt något puh! =), sitter och väntar på han nu han kommer om en halv timme. Orkar inte ta några bilder på mig är ofixad så ni får en gammal bild på moi!


Hihi va liten och oskyldig jag ser ut!


(Hoppas ni förstår att jag inte kommer att blogga så mkt idag pussen!)

Sorry!

Förlåt för att jag inte har bloggat idag men har vart orolig hela dan. Qendrim har inte hört av sig och jag har ingen aning om vart han är. Det känns faktiskt riktigt läskigt får massa dåliga tankar i huvudet. Men jag hoppas han kommer snart och att han mår bra.


ÄLSKLING! ♥


Trött!

Nu har jag varit ute på en powerwalk det var riktigt varmt. Så nu är jag helt svett! Ska ta mig en dusch nu, fan qendrim har inte hört av sig ännu :(.

Om Anjou!

Fick en till fråga om Anjou, men när ni ställer frågor skriv inte anonym hela tiden vill ju veta vilka ni är.
Jo frågan var såhär om jag inte blev ledsen när Anjou flyttade och om vi kommer träffas mer.

Jo det klart jag blev ledsen vi har ju endå känt varandra i tre år och vi var som syskon. Men oftast är det såhär när man börjar på gymnasium för ja ska gå i stockholm och hon i danmark. Jo jag ska försöka träffa henne när hon kommer, för hon kommer ju komma på lov och sånt hon har ju sin familj kvar i sverige så jag antar att hon kommer hit mer! Kram


Nervösssss

Sitter här hemma och bara väntar på att Qendrim ska ringa. Han sa att han skulle ringa idag när han var i Sverige. Men han har inte ringt än börjar ju bli lite orolig fan. Hoppas det inte har hänt något. Babyy kom hit nuu! ♥


Svar!

Det var någon som frågade om jag inte var med Anjou längre? Och nej det är jag inte för hon har flyttat till Danmark så det är därför. Kram

Make up


Powerwalk!

Nu har jag vart på en lång powerwalk, sen gick jag till Klara så vi gick vidare till stan och satt där och snackade. Jätte trevligt, jag har alltid så kul med den bruden. Ne nu ska jag käka tänkte bara säga att jag lever. Puss!


Söta Klara, hon hade lockat håret visst va det fint? =)

Frukost

Sitter här och äter min nyttiga frukost. Idag ska jag och syrran kanske gå på bio och sen ska jag nog hinna träna lite. Vad ska ni göra idag?


Rihanna

Det är nog inte bara jag som har lagt märke till att Rihanna har haft väldigt många olika frisyer. Hittade lite olika av dom vilken tycker ni hon passar bäst i?

1:     2:

3:      4:

5:     6:

7:    8:

9:    10:



Rösta vilken frisyr du gillar mäst!















Make up


Graffiti nails

Har ni sätt att det finns ett nagellack som ska se ut som graffiti?. Såg det idag när jag var inne på stan. Du målar först med valfri färg sen målar du med graffiti lacket och då ska det tydligen se ut som graffiti. Det verkade som att det var en populär grej för det fanns inte så många kvar. Tycker att det är en lite kul grej men skulle nog inte föredra det själv. Vad tycker ni?


My lips like sugar





Powerwalk

Nu har jag och mamma vart ute på en powerwalk. Vi gick i 1,5 timme det var faktiskt riktigt skönt. Men har ni bloggläsare något tips på något man kan äta istället för godis. För jag är ju typ en sån som när ja har tråkigt äter jag något onyttigt. Så om ni har något tips man kan äta istället för godis skriiv!!


Här är jag ute och går, heja Josse! =D

Funderar..

Funderar på att köpa dom är snyggingarna, ska prata med mamma när hon kommer hem. Men visst är dom äckligt snygga?


Hej!

Hej sötnosar kom nyss hem från stan. Letade efter skolväska men hittade f*n ingen. Så får nästan åka till Stockholm och köpa en. Nu ska jag nog lägga mig på baksidan och sola. Hoppas ni har det bra pussen!


Dagens bästa Red Bull ♥



Julia gästbloggar ! :)

Hejsan julia här :)
Imorgon blir det stan med syrran. Jag ska kolla efter en ny väska till skolan för den börjar ju snart typ om två veckor , badå kul o nervöst eftersom att jag ska börja på en ny skola. Just nu sitter josefine och jag och dricker te , hon sitter också och ritar justin bieber haha :) . Men iallafall så tänkte jag lägga upp en ny video när jag sjunger och spelar gitarr , om ni vill så kan säkert josse lägga upp den här på bloggen :)
men ni får ha det så bra kram julia.



 

Ja vad ska man säga min syrra är väldigt duktig på att rita, tycker inte ni det? ;)
lika som bär elr hur ? ;)

Miss you babe

Åh vad jag saknar min älskling. Men på lördag kommer han hem efter en hel j*vla månad fattar ni hur länge det är???. Du är det finaste som finns! ♥


Jag älskar dig!

Haha!


Låter bilden tala...


Läser aldrig men..

Jag läsar aldrig jag hatar det, hittar aldrig någon jag gillar. Men tycker faktiskt att Blondinbellas nya bok verkar bra. Någon som redan har läst den? 

                          

Överraskning

Tänkte jag skulle överraska min mamma och min syster till dom kommer hem.
 Så jag bakade en kladdkaka *hihi*


(Hoppas inte mamma hinner se det innan hon kommer hem) Hehe!

Nagellack!

Tittade lite på mina och mammas nagellack. Tänkte visa er alla för vi har rätt många. Hehe


Love ♥

Har du många nagellack?

Diggar sminket

Visst är den här sminkningen lite häftig? Jag tycker den är jätte cool, ingen man kanske skulle gå ut med men till fest kanske?. Nej jag måste köpa mig en sån där stor med massa ögonskuggor. Så jag oxå kan börja göra massa olika sminkningar.





Godmorgon eller vad man säger

Hej på er! jag vaknade nyss och har kollat runt lite på höstmodet på nagellack. Såhär kommer depends färger se ut till hösten. Vilken skulle du vilja ha?!


Godnatt

Natti natti mina fina läsare! ♥

Dagens blogg!

Dagens blogg är http://glamoroussky.blogg.se/ 



Tyckte hon hade mycket roliga saker att läsa om i sin blogg. Grattis!

En fråga!

Det var en som undrade varför jag lägger ut bilder på mig själv, när jag endå inte fastnar på bild idag?

Jag gör det för att jag vet att läsare brukar uppskatta bilder så det var till er!


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen. Har varit ute och gått i en timme. Så nu är jag trött och kommer sova gått. Sen när jag nästan var hemma så frågade en liten pojke mig om vi kunde gifta oss. Hehe gulligt va?! Men han var nog lite liten plus att jag redan är upptagen  


Här gick jag i solskenet!

Läs den!

Min bästa vänn Klara ni vet?. Hon har gjort en blogg till våran kompis Anjou som nu har flyttat till danmark. Hon flyttade dit för att hon skulle gå i skolan där sen har hon ju släckt där. Så bara för att hon ska få reda lite på vad som händer så har Klara gjort en blogg till henne. Tycker ni borde läsa den http://tillanjou.devote.se/ Kraam!

Det fastnar inte!

Idag fastnar jag inte på bild, sorry för fula bilder! Men man har ju sina dåliga dagar.


 Ser ut som att ja har klippt mig, men har toffs hehe.



Aja baja!

Har faktiskt sovit lite i soffan sen så vart jag sugen på något. Så jag åkte ner till affären och "råkade" köpa chips och dipp. Men till min försvar så är jag helt ensam hemma och jag har tråkigt. Då är det väll endå okej?


Godmorgon

Sitter och dicker mitt Chai te tänkte att ni så få se hur man gör det.





Supergod! ♥

You and me ♥


Dagens blogg!



Tar ut en vinnare ikväll! ♥


Ibland vill jag vara liten igen

Ja gud va skönt det skulle vara att få vara liten igen. Då var man nästan alltid glad..


Vill ha!


Hahah okej?

Fick nyss en kommentar där de står såhär: Anonym om Karnevalen!: Du borde tänkte dig jävligt noga innan lägger bilder på folk. Har du ens tänkt på om du har tillstånd av henne?
Jag känner den där tjejen, och hon lär inte bli så glad. Nästan så att man vill anmäla skiten, ska tänka på det.

Svar: Om man är med i ett karevalståg får man nog vara med på att bli fotograferad. Sen så menar jag inte illa med att hon var tjock tyckte bara det var modigt av henne. Själv skulle jag inte våga visa så mkt hud om jag såg ut sådär. Så anmäla är kanske lite överdrivet.

Fråga

Det var någon som frågade om vart jag har köpt den där filmen. Tror man kan hitta den på internet sök runt lite så kommer du nog att hitta nått sånt. Kram

Sådär ja

Nu har jag tyckt i mig en bit pizza så nu är det bara att börja träna bort det! haha skämt åsido  
Nej ska bara träna för att jag mår bra av det. Det är en jätte smart grej om du inte orkar gå ut då är det bara sätt på dvd:n och köra igång.



Innan skolan

Innan skolan ska jag nog gå till frisören och fixa mina ögonbryn. Har ni gjort det någon gång? Har hört att dom brukar ta bort hårstråna med trådar.


En bild säger mer än tusen ord



Hahha

Tack så mkt!

Ser ni skillnaden på bloggen,visst vart det fint ? Ska fixa en ny header senare men måste ta lite nya bilder till det. Tack så mkt till http://taassiiie.blogg.se/ som fixade min blogg! ♥

Jacka!

Det var en som frågade vart min nya jacka kommer ifrån. Den kommer från H&M och kostar 299:-


I love it!

Funderar..

Funderar på att börja dansa salsa. Älskar nämligen att dansa har ju kört street dance förut men vill testa på något nytt. Men vet ni om man måste dansa med någon partner då?. Vill börja med någon sport har inte dansat på ett eller två år nu. För jag och syrran funderar på att börja. Vet du någon som går på salsa eller går du kanske själv på det?. Vad tycker ni, borde jag börja på salsa?




Baby

Saknar min älskling snart kommer han hem. Du är det finaste som finns! ♥


Naturdiet shake

Sitter och dricker naturdiet shake. Gillar chocolate, har ni smakat dom?


Karnevalståget!


Karnevalen!

Här kommer lite bilder från karnevalen. Tycker faktiskt att karnevalen blir sämre för varje år som går.


Jag i min nya snygga militärgröna jacka.



Klara! Bästis ;)♥

Karnevalståget!

Skulle ni våga vara med i tåget om ni såg ut sådär?



















Klaras och min *mysiga* middag.


Te!

Nu ska jag göra lite chaite pussen! ♥


Vilken tycker du är finast?

Vilken av dom här tatueringarna tycker ni är finast? Gillar båda! Nr 1 eller Nr 2?


Nr:1



Nr: 2


Hello sweeties

Hej! Idag har jag vart i Söderköping och ätit en stor glass. Det var jätte mysigt var där med min pappa syster lillebror och Bitte. Och imorgon blir det karnevalen jippie!


Bitte och min lillebror.


Pappa!


Glass!




Julia min fina syster!




Färga håret

Idag blir det färga håret har fått en ful utväxt, hatar verkligen att ha det. Snart kommer Klara hit så vi får se vad hon och ja ska hitta på. Är allmänt sur och tråkig idag. Så kommentera lite och gör mig glad? ;)



Den här hårfärgen använder jag den är super bra!

Om min skola..



Hantverksprogrammet - inriktning stylist

Passar det dig?

Är skönhet och hälsa något som lockar dig? Är du intresserad av makeup, hudvård, hårstyling, nageldesign och färg- och stilanalys? Vill du lära dig mer om färg och form och färgers påverkan? Vill du kunna styla en person från topp till tå? Lockas du av att arbeta med människor och bidra till ökad livskvalitet där det inre och yttre bildar en helhet? Då är detta programmet för dig!

Vad får du lära dig?

Kurser som ingår i utbildningen är bland annat makeup, hudvård, hårstyling, nageldesign och färg-och stilanalys.Du kommer också att få lära dig grundläggande färglära som är nödvändigt för att kunna arbeta professionellt med makeup och färgrådgivning. Hur inre och yttre påverkan och faktorer kan bidra till en fräsch hud,ett friskt hår och starka naglar är baskunskaper i utbildningen. Hårbotten- och ansiktsmassage är också något du får lära dig att för att kunna bidra till andra människors välbefinnande. Undervisningen bedrivs i hälsoinspirerade former där individens egna hälsa är i fokus.

Har kopierat texten från: http://www.plusgymnasiet.se/Program/Stylist/tabid/63/language/sv-SE/Default.aspx

Sen kommer jag oxå få en macbook! ♥ 

Tycker att skolan låter jätte bra, vad tycker ni? =)


RSS 2.0